Фарматекс: якщо нічого не можна!

Фарматекс: якщо нічого не можна!

Кожна жінка хоче для себе підібрати найбільш прийнятний спосіб контрацепції: по зручності, необхідності відвідувати лікаря і ще ряду факторів. Серед яких, ціна – також важлива! Проте трапляється, що зробити це дуже складно.

Внутрішньоматкова спіраль

Один з найдешевших способів контрацепції, якщо перерахувати її вартість на 3-5 років, протягом яких вона буде стояти.
Однак саме спіраль часто викликає проблеми з боку внутрішніх жіночих статевих органів. Вона загострює хронічні процеси (запалення), які дрімали до цього часу. Часто спіраль стає причиною дуже сильних і тривалих менструальних виділень - на межі кровотечі (коли упаковка засобів гігієни витрачається мало не за день!), які викликають анемію, слабкість та інші проблеми. Адже за своєю суттю спіраль - не дозволяє заплідненій яйцеклітині прикріпитися до матки, а тих, які прикріпилися - підштовхує до від'єднання.
На жаль, жінкам, у яких немає постійного статевого партнера, або в чесності партнера є сумніви - такий метод контрацепції не підходить. Спіраль не захищає від зараження різними захворюваннями і сприяє неспецифічним запаленням - при яких збудником може бути банальний стафілокок, який зачаївся і очікує своєї години.

Не підходять протизаплідні таблетки

Багато лікарів рекомендують гормональні таблетки. Проте їх на постійній основі приймає тільки 6% українок. Чому?! Під цим терміном криється безліч різних гормональних комбінацій, ефективних для тієї чи іншої жінки в залежності від її віку, особливостей гормонального обміну в цілому і менструального циклу зокрема, наявності планів на вагітність в майбутньому і наявності пологів у минулому.

Існують категорії жінок, яким гормональна контрацепція тимчасово або постійно протипоказана.
Це жінки:

  • з тромбозами;
  • підвищеним згортанням крові;
  • деякими судинними захворюваннями (мігренню, перенесеними інсультами та артеріальною гіпертонією важкого ступеня).

Абсолютно протипоказані ці види контрацепції жінкам з онкологічними захворюваннями молочної залози або жіночих статевих органів. Вони можуть завдати шкоди і тим, хто страждає на цукровий діабет, порушення ліпідного обміну (підвищеним рівнем холестерину), деякими захворюваннями печінки і жовчного міхура.

І нарешті, вік і спосіб життя теж відіграють свою роль: жінкам старше 35 і дамам у віці старше 40 років, що палять, будь-які протизаплідні таблетки не рекомендовані.
Якщо взяти в сукупності всі ці категорії пацієнток, будь-який гінеколог скаже, що вони складуть, принаймні, 20-30% відвідувачок, які щодня приходять до нього на прийом.
А це вже сама по собі чимала цифра, щоб задуматися про підбір не менше ефективного, але досить надійного і нешкідливого засобу контрацепції для них.

Забула протизаплідні таблетки. Вкотре?!

Можливо, ви не належите до жодної з цих категорій, але у вас ... дуже напружений ритм життя, відповідальна робота чи складний життєвий період, що вимагає від вас постійної концентрації на якому-небудь важливому завданні або процесі, і це не дозволяє вам постійно «тримати в голові» такі буденні і разом з тим важливі речі, як необхідність щодня, а бажано ще й в один і той самий час, приймати контрацептивну пігулку.

Можливо, що ритм вашого інтимного життя не вимагає постійної контрацепції. У всіх цих випадках вихід є. Це - сперміциди.

Фарматекс, в основі якого знаходиться бензалконію хлорид, має дуже високий ступінь безпеки з точки зору контрацепції. Тобто захищає практично так само як і спіраль. Але при цьому виконує ще й функцію захисту від найпоширеніших бактеріальних збудників. (від усіх на 100% не захищає і презерватив!).

Причому користуватися ним може жінка, самостійно приймаючи рішення про контрацепцію в даний момент - незалежно при цьому від бажань чоловіка.

Ця речовина паралізує сперматозоїди і руйнує їх. Єдине правило, якого потрібно дотримуватися - це виключити контакт Фарматексу з милом. Тому душ краще прийняти трохи раніше, а потім обмежитися звичайною водою.

Три види Фарматексу - дозволять вибрати найбільш вдалий засіб.

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.