Партнер не хоче використовувати презерватив? Чому? Вихід є!

Партнер не хоче використовувати презерватив? Чому? Вихід є!

"Мій хлопець відмовляється користуватися презервативами ... А я поки ще не готова до вагітності, не хочу пити таблетки і ставити в себе спіраль теж не хочу ..."

Знайома ситуація?

Насправді, через подібне проходять майже всі усталені пари. Вибір контрацептиву для них стає справжнім головним болем. І це зовсім не дивно, адже презервативи знижують чутливість, таблетки потрібно пити суворо за графіком, та й між нами дівчатками, не кожній хотілося б пити гормони, як не хотілося б пхати в себе "всякі залізяки" (якщо він не хоче презерватив, то чому я повинна знущатися над своїм організмом?). Що залишається? Перерваний статевий акт? Так, він працює, але ... не хочеться контролювати себе в пікові моменти, не хочеться напружуватися, та й, чесно кажучи - абсолютно неефективно.

Чи є альтернатива?

Безсумнівно, є. Шукати її варто, адже секс - це одна з найважливіших складових статевих стосунків. І це не простий каприз, адже секс важливий не тільки для отримання задоволення, він необхідний для обопільного здоров'я і вгамування сексуального «голоду».
Давайте розбиратися разом, який метод контрацепції для усталених пар буде кращим.
Спонтанний секс з перерваним статевим актом? Це, звичайно, адреналін, нові та незабутні відчуття. Але, що якщо, ви все ще не впевнені один в одному, або впевнені, але не хочете ставати батьками ... а секс без презерватива небезпечний саме можливістю заразитися однією з багатьох ЗПСШ і стати батьками ...
Таблетки і спіраль? Їх відкидають ті, хто не вітає прямого втручання в тендітний жіночий організм. Таблетки - це гормони, вони повністю змінюють менструальний цикл жінки, а спіраль - це чужорідне тіло в порожнині матки, яке не захищає від запліднення, а всього лише є перешкодою для імплантації заплідненої яйцеклітини. Тобто, просто кажучи, на тлі спіралі кожен раз після запліднення відбувається міні-аборт на ранньому терміні вагітності. Крім того, ні таблетки, ні спіраль, абсолютно не захищають від ЗПСШ.

Презерватив? Його ми теж відмітаємо відразу, оскільки секс з презервативом притупляє почуття, не дає повною мірою насолодитися і відчути весь процес. Насправді, почуття під час сексу визначаються не використанням презерватива, а ставленням партнерів і, в якійсь мірі, технікою. До того ж, презерватив захищає від ЗПСШ і не втручається в роботу організму. Але чи дає він повний захист від ЗПСШ і запобігає небажаній вагітності? На жаль, ні. Презерватив не захищає від ЗПСШ на 100% (всього лише на 97%), оскільки не виключає контакту шкірних покривів, то є ризик зараження сифілісом, до того ж, презерватив може порватися в самий відповідільний момент ...
Та й партнер може відмовлятися від його використання не просто так ... Ви знаєте, що латексний презерватив має істотний недолік - у деяких людей (1-3% від усього населення) виникають алергічні реакції на латекс. Справа в тому, що латекс виробляють із соку бразильського дерева гевеї, до його складу входять латексні білки, які для деяких людей є сильним подразником і алергеном ... Крім того, алергію може викликати не сам латекс, а мастило, барвники, сперміцидний компонент. Тому, якщо на тлі використання презерватива з'являється сильний свербіж, печіння, почервоніння, набрякання статевих органів, висип, сухість слизових оболонок, іноді молочниця, то про презервативи варто забути. Адже лікування у разі алергії - це повне припинення контакту з алергеном.

Отже, який же вихід? Як усталеній парі зберегти свіжість почуттів і уникнути небажаної вагітності?
Вихід є! Спробуйте використовувати додаткові засоби захисту у вигляді сперміцидних вагінальних таблеток, свічок, кремів.
Тобто, мова йде про використання хімічних контрацептивів, які називаються спермицидами. І мова, як ви розумієте, йде не про часточки лимона, спринцювання розчинами лимонної кислоти, оцту, якими широко користувалися ще наші бабусі.
Поговоримо про сучасні сперміциди, а точніше, про вагінальні контрацептиви зі сперміцидною дією - Фарматекс. Вагінальні контрацептиви Фарматекс - це сучасні сперміциди, що складаються з двох компонентів: хімічної речовини - бензалконію хлорид, здатної руйнувати мембрани сперматозоїдів (спочатку джгутики, потім голівки), що призводить до неможливості запліднення яйцеклітини пошкодженим сперматозоїдом і основи, відповідальної за поширення спермицида в піхву, огортає шийку матки так, щоб жоден сперматозоїд не зміг уникнути контакту зі спермицидом.
Безсумнівний плюс при використанні вагінальних контрацептивів Фарматекс в тому, що ними можна користуватися жінкам будь-якого віку, в тому числі, в період лактації, після пологів і аборту.

До переваг вагінальних контрацептивів Фарматекс можна віднести те, що дані препарати:

  • не вимагають рецепту для придбання;
  • безпечні для здоров'я;
  • можуть використовуватися постійно;
  • можуть поєднуватися з іншими методами контрацепції (ковпачки, діафрагми, презервативи) для підвищення ефективності;
  • створюють додаткове зволоження;
  • знижують ризик зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом завдяки антисептичній і протимікробній дії.
  • Будьте здорові і щасливі у ваших стосунках з Фарматекс!
Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.