Право на свободу

Право на свободу

Його прекрасні дами відстоювали ледь не з часів Адама. Коли і від кого народжувати. В якій позі зачинати. Чи довірити чоловікові питання контрацепції, чи все-таки контролювати процес самостійно. Свобода вибору стала можливою завдяки контрацепції. Тому пропонуємо вам поглянути на сучасні засоби контрацепції саме з цієї точки зору.

Презервативи

Ваша свобода цілком у його руках. Навіть якщо ви купите пристойний виріб пристойного виробника потрібного розміру і простежите, щоб він його одягнув вчасно - тобто, до статевого контакту, все одно є ризики, що він:

  • одягне його навиворіт,
  • не залишить місця для еякуляту (одна з найчастіших причин того, що презерватив рветься),
  • не одягне його до кінця
  • відвернувшись, відкриє упаковку зубами - ага, знайти заводську смужечку і при денному освітленні непросто

Таблетки та інші гормони

Непогано, оскільки ваш головний біль буде тільки вашим. І в прямому і в переносному сенсі. Випила-не випила? Болить голова від таблеток або від погоди? Ага, а при мігрені з таблетками взагалі потрібно бути акуратніше. При цьому, варикоз + проблеми зі згортанням крові, підвищений тиск, куріння + вік старше 35 викреслюємо в першу чергу.

Внутрішньоматкова спіраль

Все б нічого, та тільки потрібно спочатку бути готовою до того, що з'явиться новий вид параної - контролювати вусики, що стирчать з шийки матки до і після. Деякі особливо чутливі чоловіки взагалі їх ще при цьому відчувають (або придурюються). Найголовніше - має бути 100% впевненість у партнері. Оскільки даний метод контрацепції підвищує ризик інфекцій (причому, не обов'язково гонореї, банальний стафілокок сприймає спіраль як відкриту і пряму доріжку в порожнину матки).

Сперміциди

Хороший засіб, при використанні якого потрібно просто уважно вивчити інструкцію. Якщо дотримати всі тчасові інтервали - ввести за потрібну кількість хвилин до статевого акту, оновлювати і так далі - ефективність така ж, як у презервативів. Ну так, буває ще місцеве подразнення. Але воно на що завгодно може з'явитися.

Девайси

Ковпачки, жіночі презервативи, імпланти - не розглядаємо через їхню відсутність на території країни.

Не знайшли для себе коханої ідеального засобу?! Ну, його й не існує (чоловічу стерилізацію не розглядаємо)). Тому що крім контрацептивного ефекту і захисту від інфекцій, (з останнім пунктом майже справляється тільки презерватив, пара-трійка інфекцій не в рахунок) є сенс враховувати побічні ефекти. Але ще важливий фактор - можливість повернути своєму організму здатність ВІЛЬНО завагітніти в будь-який момент. І в цьому сперміциди (вище) немає рівних. До речі, для підвищення надійності презерватива рекомендують використовувати саме сперміциди разом з презервативом.

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.