Любов без перешкод

Любов без перешкод

Навесні хочеться захоплюючих пригод, нових зустрічей і яскравих емоцій. Хочеться любити, бути коханою та насолоджуватися кожною хвилиною близькості. А щоб завжди відчувати себе вільною у прояві почуттів, варто подумати про захист.

Ще вчора ти тільки мріяла зустріти чоловіка всього свого життя. А сьогодні ви ніжно тримаєтеся за руки й не можете розлучитися ані на хвилину. Перший поцілунок, повний пристрасті, перші дотики, зворушливі та хвилюючі, розпалюють жагу пізнання один одного. І так хочеться зануритися в палкі обійми та віддатися почуттям... А якщо вагітність, до якої ти ще не готова? Або ризик «підхопити» різні хвороби?

Почуватися захищеною та вільної в проявах емоцій тобі допоможе серія засобів для контрацепції «Фарматекс», до якої входять вагінальні таблетки, свічки і крем. Вони не містять гормонів, діють місцево, без загального впливу на організм. І що не менш важливо - зручні в застосуванні. Твій хлопець не хоче взяти питання безпеки на себе, вважаючи, що головне в стосунках - довіра? Крем «Фарматекс» не викличе у нього ніяких підозр і не тільки захистить від небажаної вагітності, але і знизить ризик зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом.

Тепер ти можеш віддатися пристрасті й разом з коханим відчути блаженство.

До речі, захисна дія крему починається відразу ж після введення та триває 10 годин. А якщо під час статевого акту ти нерідко відчуваєш дискомфорт через сухість піхви, крем «Фарматекс» забезпечить додаткове зволоження, адже він діє як делікатний лубрикант. Тепер ніщо не завадить вам насолоджуватися один одним і разом досягати неймовірного блаженства, яке дарує любов - ніжна і пристрасна. Звичайно, якщо в твоїй сумочці завжди будуть вагінальні контрацептиви «Фарматекс».

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.