Свічки, крем, таблетки Фарматекс – вибираєм!

Свічки, крем, таблетки Фарматекс – вибираєм!

Багато жінок хотіли б знайти для себе досконалий контрацептив - ефективний, безпечний і зручний. Але популярні засоби, присутні на ринку, пропонують нам йти на компроміси - вибирати або ефективний, або безпечний, ну, а зручний ... вже з такими завданнями нема різниці. Але ж нам це важливо!

Варіантів небагато

Презервативи - старий добрий і ефективний метод, але він, безсумнівно, не в кращу сторону змінить якість обміну «сексуальною енергією». Внутрішньоматкова спіраль і зовсім має повно протипоказань і побічних дій.

Відомі побічні ефекти протизаплідних таблеток, що включають в себе зміни в настрої, метаболічні та андрогенні ефекти, такі як набір ваги, акне і небажане волосся. Багато фахівців критикували ці побічні дії, причому більшість з досліджень таких препаратів були зосереджені тільки на метаболічних і емоційних ефектах, але ж залишаються ще варіанти! Хоча протизаплідні таблетки в даний час використовують більше 100 мільйонів жінок у всьому світі, в їх дії залишаються «білі плями».

Треба сказати, що деякі жінки стверджують, ніби їм чудово підходять «природні» методи контрацепції, в яких вони враховують фази менструального циклу. Проте їх надійність сміхотворна: зрушення у циклі можуть коливатися при найменшому стресі, зміні часових поясів або режиму харчування. Цей метод явно не для тих, хто не любить сюрпризи і побоюється інфекцій, що передаються статевим шляхом.

Вибрати найкраще

Так що представниці прекрасної статі, які хочуть захистити себе від проблем по максимуму - і від небажаної вагітності, і від інфекцій - все ще знаходяться в пошуку. Можна зупинитися: для них у нас є хороші новини - сьогодні в аптеках можна вибрати найкраще з ... кращого! Цьому засобу по надійності, безпеки та ефективності немає рівних - надійний захист від вагітності забезпечить Фарматекс - французький місцевий контрацептив.

Фарматекс - ефективний засіб контрацепції, що діє локально, всередині піхви. Активна речовина Фарматексу - бензалконію хлорид - деактивує сперматозоїди і таким чином надає протизаплідний ефект. Але це тільки одна функція цього засобу: крім того, що він працює як контрацептив, бензалконію хлорид також має антисептичну та протимікробну дію.

Слід зазначити, що ефективність усіх протизаплідних засобів і методів оцінюється за допомогою особливого критерію - за допомогою індексу Перля, або так званого коефіцієнту невдач. Це цифра, що відображає число вагітностей на 100 жінок-років (тобто кількість вагітностей, що настали у 100 жінок, які використовували конкретний метод контрацепції безперервно протягом усього року). Сперміциди мають більш високу ефективність за цим показником порівняно з іншими місцевими засобами. Втім, як і з будь-яким іншим ліками, його ефективність значним чином залежить від правильного використання. Що потрібно знати, щоб уникнути помилок?

Три форми ідеального контрацептиву

Сьогодні наші жінки мають можливість вибрати одну з трьох різних форм Фарматексу: вагінальні свічки, крем, таблетки. І тут знову виникає проблема вибору - якій формі надати перевагу. Супозиторії, крем або таблетки? Давайте розберемося.

Супозиторії підійдуть тим жінкам, які не відчувають нестачі в зволоженні: кількість вагінальних виділень не викликає нарікань. Свічки починають працювати як контрацептив вже через 5 хвилин після ведення в піхву, а сам сперміцид буде діяти протягом 4 годин. Свічки не містять ароматизаторів!

Крем підійде тим, кому не вистачає природного зволоження, що викликає певний дискомфорт під час статевого акту. Протизаплідна дія в цьому випадку настає моментально, а сперміцидна дія крему триває до 10 годин. Для тих, хто любить аромати - крем з ароматом лаванди.

Таблетки, як можна було вже здогадатися, допомагають вирішити проблему надлишку вагінального змащення та надати сексу гостроти відчуттів. Протизаплідна дія таблеток настає через 10 хвилин після ведення і триває близько 3 годин. Фарматекс таблетки не містять ароматизаторів!

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.