Відчуй свободу

Відчуй свободу

Ти хочеш отримувати максимум задоволення від сексу? Але щоразу заважають думки про контрацепцію? Погодься, що секс без страху завагітніти приносить куди більше насолоди та яскравих емоцій! Тепер у тебе є шанси по-справжньому розслабитися! Французький негормональний препарат Фарматекс не вимагає лікарського втручання, хитрих маніпуляцій чи суворого режиму прийому!

За життя жінка здатна народити 20-30 дітей! Але якщо ти не збираєшся йти на рекорд, а ці цифри спливають в голові, коли відправляєшся з коханим до ліжка, - час вибирати протизаплідний засіб.

Фарматекс - це місцевий контрацептив у вигляді крему, свічок або таблеток. Він починає локально «знешкоджувати» сперматозоїди, створюючи додатковий бар'єр для їх проникнення вже через кілька хвилин після застосування.

Тривалість дії Фарматекс складає від 3 до 24 годин в залежності від форми препарату. Фарматекс не вимагає регулярного прийому - його можна використовувати як щодня, так і «від випадку до випадку». Це дуже зручно, якщо у тебе немає постійного партнера або якщо ти втомилася згадувати, чи не забула випити таблетку.

Оскільки цей препарат не містить гормонів, можна не боятися набору ваги, а також несподіваного впливу на організм у цілому. Фарматекс підійде жінкам будь-якого віку, він безпечний при годуванні груддю, курінні, багатьох соматичних захворюваннях. При правильному застосуванні (уважно читай інструкцію до препарату) цей засіб захистить тебе від небажаної вагітності.

Фарматекс випускається у різних формах, щоб ти могла підібрати найбільш оптимально в залежності від індивідуальних особливостей твого організму. Добре відомо, що достатнє зволоження піхви забезпечує комфорт під час сексу. Отже, якщо під час сексу у тебе виникає відчуття сухості піхви – застосовуй крем. Якщо ж, навпаки, надмірна зволоженість - спробуй вагінальні таблетки. А свічки універсальні і підійдуть всім.

Цей засіб компактний – для нього завжди знайдеться куточок у твоїй сумочці. Ти нарешті зможеш звільнити свою голову від непотрібних страхів і цілком віддатися приємним відчуттям. Адже страхам не місце в твоєму ліжку! Насолоджуйся... а про контрацепцію подбає Фарматекс.

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.