Свобода вибору

Свобода вибору

Сучасна жінка сама вирішує, що для неї важливо на даний момент: будувати кар'єру або стати мамою, скільки завести дітей і яка у них буде різниця в віці.

Тільки завдяки прориву в галузі контрацепції прекрасна половина людства отримала можливість планувати своє життя. Бар'єрні, гормональні та інші засоби, що перешкоджають овуляції та заплідненню, вчинили справжню революцію не тільки в питанні народжуваності, а й у свідомості представниць прекрасної статі. Нарешті ви не стоїте перед вибором бути бізнесвумен або багатодітною мамою, можна розслабитися та насолоджуватися усіма радощами життя!

Сперміцидні контрацептиви, до яких відноситься і «Фарматекс», - прекрасне рішення для партнерів, які не сумніваються один в одному, для молодих мам і жінок, яким інші види контрацепції протипоказані.

«Фарматекс» має антисептичний ефект, а також забезпечує додаткове зволоження. Дія засобу ґрунтується на руйнуванні мембрани сперматозоїдів, внаслідок чого вони втрачають здатність до запліднення. При цьому препарат не створює додаткового навантаження на гормональний фон жінки! Ще один плюс «Фарматексу» - можливість індивідуального вибору форми препарату: при зайвому зволоженні піхви - вагінальні таблетки, нормальному – супозиторії, а у випадку надмірної сухості піхви - крем.

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.