Лінія захисту

Лінія захисту

Внутрішня гармонія має надзвичайне значення для кожної жінки, й однією з важливих її складових вважається повноцінне сексуальне життя, котре приносить безумовне задоволення.

Задоволення від сексу багато в чому залежить від впевненості жінки: в своїй привабливості, в своєму партнері, а також в тому, що їй не загрожує незапланована вагітність. Сексопатологи відзначають: практично 30% випадків, коли прекрасна половина людства втрачає сексуальний інтерес до чоловіка, пояснюється саме страхом перед небажаною вагітністю. Особливо це стосується молодих мам, які недавно народили та не планують другу дитину найближчим часом.

В такому випадку парі необхідно знайти надійний, а головне, безпечний протизаплідний засіб. Найбільш оптимальний варіант - «Фарматекс». Перевага препарату полягає в тому, що його випускають в різних формах: вагінальних таблетках, суппозиториях і кремі. Наприклад, супозиторії ідеальні при нормальному зволоженні піхви, а крем дозволить впоратися з дискомфортом у випадку надмірної сухості піхви.

«Фарматекс» - ідеальний протизаплідний засіб при грудному вигодовуванні: препарат не потрапляє в грудне молоко і не можуть зашкодити малюку. Його активні речовини не порушують природної мікрофлори піхви і не впливають на гормональний фон, що особливо важливо для стану здоров'я жінки.

Будьте щасливі і кохані!

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.