Відпускаючи себе у відпустку

Відпускаючи себе у відпустку

«Літо - це маленьке життя», - сказав поет, і ми йому одразу повірили. Ми навчилися радіти кожному спекотному дню, носити парео, готувати мохіто ... А якщо зважитися на більше? Взяти і прожити це маленьке спекотне життя до останньої хвилини відпустки ... за абсолютно новими правилами?

Чогось не вистачає!

Ой, не так-то просто придумати для себе нові правила. Навіть тривожно! Адже своє благополуччя ми зводили, як будував кам'яний будинок працьовитий Наф-Наф з дитячої казки. Зводили і поступово вживалися в роль зразково-показового поросяти. Звичайно ж, наш труд приніс очікувані плоди, якими ми щомісяця поповнюємо гаманець і холодильник. І літо, це маленьке життя, проходить цілком успішно: валяємося в зеленій траві, гріємося на сонечку, ніжимося в хвилях моря... Чого нам ще не вистачає? Нічого особливого - просто можливості іноді трохи побешкетувати. Відчути себе не тільки добре вихованим Наф-Нафом...

Загартовуючись, мов сталь

Психологи нагадують: ми втомлюємося не стільки від самої роботи, скільки від надлишку ділового і побутового спілкування, від звичних рамок. Від того, що називається соціальним стресом. І якщо накопичувати напругу нескінченно довго, вибуху не уникнути. Відмінний спосіб знизити тиск - радикально змінити правила на пару тижнів. Так, контрольовано змінюючи умови життя, ми можемо загартувати себе, мов сталь.

Варіанти? Є!

Звичайно ж, спосіб позбавлення від напруги кожен вибирає по собі. Головне - не заплутатися у павутині ілюзій, а розібратися у власних психологічних потребах. Хочеться втекти від сучасної техніки в село, ближче до природи? Чому б ні? Процес вирощування квітів та городини чудово гармонізує внутрішній світ і вчить нестандартно дивитися на речі. Так що до трудових буднів ми повернемося фантастично креативними!

Тягне пройти пороги на гірській річці? Неспортивна фігура - зовсім не перешкода! Навпаки, за час походу тіло підтягнеться!

Серце просить моря, сонця і романтики? Не питання! Тим більше, що після пристрасного курортного роману жінка виглядає в мільйон разів краще, ніж після двох тижнів щоденних походів до косметолога. Насолоджуємося романом! Але пам'ятаємо, що із закінченням відпустки закінчується наша маленька життя. Тому запасаємося якісними контрацептивами. І, звичайно ж, беремо до уваги дані статистики: через курортний роман сім'ю готові кинути 80% жінок і лише 20% чоловіків, й лише 12-13% курортних романів тривають далі.

Маленьке життя

Хочеться чогось, самі не знаємо чого? Вибираємо найсміливішу із ідей! Міняємо сукні та зачіски. Знайомимося з усіма, з ким душа забажає. Багато часу проводимо на повітрі. Нічого не соромимося і не боїмося. Дихаємо, танцюємо, любимо. Адже літо - це життя зовсім маленьке, ось-ось закінчиться.

Візьми з собою в дорогу

Дорога - це пригоди, в тому числі і романтичні. Й ніщо не повинно їх затьмарити. Для попередження проблеми незапланованої вагітності та захисту від інфекції є зручний засіб – французький контрацептив Фарматекс у вигляді свічок, таблеток і крему.

Фарматекс не впливає на гормональний фон, нормальну мікрофлору піхви та печінку. Таблетки і крем Фарматекс не тануть на сонці і діють тоді, коли вам це необхідно.

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.