5 рецептів внести різномаїття у подружні стосунки

У кожній сім’ї трапляються кризи, втома, яка не оминає інтимні стосунки. І якщо вам спало на думку пошукати пригод деінде, не варто. Краще спробуйте виконати зі своєю половинкою речі, на які не вирішувалися раніше. Це зовсім не складно, якщо знати пару простих «ключиків» до жіночій логіці.

Секс в громадському місці

Це найпростіше. Будь-яка жінка в глибині душі хоч на краплинку ексгібіціоністка і легко погодиться на подібний експеримент. Якщо, звичайно мова не йде про зовсім екстремальних варіантах типу сексу в переповненому метро.

Головне, не забувати, що у жінки збудження починається у думках. І цей процес вимагає певного часу. Не варто вести її на «Хижак проти Чужого» і лізти під спідницю. Краще заздалегідь повідомити про те, що вже куплені квитки на давно очікувану нею мелодраму або романтичну комедію, на останній ряд віп-зали, з м'якими диванами, келихом шампанського та розпусними намірами. Вона декілька днів буде фантазувати та барвисто представляти в уяві, що саме ви мали на увазі. Зате, коли вона дозріє в думках, можна бути впевненим, ефект вас задовольнить.

Секс у авто

Для нас здається зовсім природним, що улюблена «ластівка» - це найкраще місце для сексу! На жаль, жінки думають по іншому. Займатися «цим» на сидіннях, куди сідають в брудних штанях? Без душу? - Фі!

Доведеться заходити здалеку - розповісти про те, як це прекрасно і ти мріяв про це саме з нею, і лише з нею все життя. Тільки не згадуйте про те, як це було прекрасно з минулої подругою, буде зворотна реакція – почуєте про себе дечого невтішного. Кращий варіант - ненав'язливо завезіть її у якесь гарне місце з заходами і світанками і, бажано, без комарів. Там відступати буде вже нікуди.

Примусово, як у 50 відтінках сірого

Леопольд фон Захер-Мазох знав про що говорив, стверджуючи, що кожна жінка у своїй глибині мріє бути ... ну ви зрозуміли. Головне, не перестаратися з антуражем. Ніяких кінських хлистів і нашийників з шипами для бультер'єра. Почати варто з гламурного асортименту тематичних іграшок з секс-шопу. Практика показує, що практично у кожної жінки є «тематичне» бажання, яке вона не проти втілити в реальному житті з партнером, в якому повністю впевнена. Це - речі, ключове слово. Нам складно зрозуміти, якими якостями повинен володіти «надійний» чоловік (тим більше, що критерії «надійності» можуть з віком змінюватися), але можна прямо у неї запитати. Жінки люблять поговорити на цю тему. Решта - справа техніки.

Секс утрьох

Для багатьох чоловіків секс з двома дівчатами залишається нездійсненною мрією. Тим часом, в міру багато кого з жінок можна вмовити на цю авантюру. Більшість жінок досить байдуже ставляться безпосередньо до фізичного контакту свого партнера з іншою жінкою. Їх турбує швидше, що та, інша, опиниться в ліжку краще ніж вона і може викликати прихильність свого чоловіка. Це вже справжня трагедія. Тому до такого серйозного заходу потрібно починати готується дуже заздалегідь. Наприклад, представивши секс утрьох - найбажанішим подарунком на день народження. І надавши їй можливість самій вибрати і знайти другу партнерку.

Якщо ж такий варіант не до душі ні їй ні вам, можна знайти цілком пристойного гумового замінника (на жаль, сексроботи поки тільки у фантастичних фільмах). Благо жінок у сексшопі (причому різного ступеня цілісності - від однієї вагіни до повномасштабної ляльки) на будь-який вибір. Ну а щоб вас не дорікнули в егоїзмі, захопіть відразу гумовий пеніс. Краще відразу чорний. Чомусь серед дам побутує думка, що чорношкірих представників чоловічої статі він більше.

Секс без презервативу

Як це не банально звучить, посилити почуття може звичайний секс без презерватива. Інтенсивність відчуттів при сексі в презервативі і без навіть порівнювати не хочеться))))

Крім того, найбільше число невдач в ліжку у чоловіків після 35 відбувається саме в момент надягання «гумки». Це пов'язано з цілим комплексом фізіологічних і психологічних причин. У багатьох випадках, щоб позбавиться від почуття «безсилля» і пов'язаних з ним скандалів в сім'ї - досить змінити засіб контрацепції.

Якщо ваша супутниця життя з тих чи інших причин не хоче / не може встановлювати внутрішньоматкову спіраль або приймати пігулки, найкращим способом запобігання стане хімічна контрацепція - введення перед статевим актом у піхву речовин, що знищують сперматозоїди.

Фарматекс - це надійний хімічний контрацептив. Він містить речовину, яка руйнує сперматозоїди, робить більш густим слиз, що також позбавляє сил сперматозоїди. Тобто, якщо скористатися Фарматексом, вагітність малоймовірно (як і при використанні презервативу). Випускають «Фарматекс у вигляді вагінальних свічок, таблеток і крему.

Крем гарний при відчуттях сухості в піхві, оскільки ще виконає роль любриканту. Він діє відразу після введення, його ефекту вистачає на 10 годин і один статевий акт.

Свічки підійдуть при нормальній секреції, вони діють через 5 хвилин і «вистачає» їх на 4 години (один статевий акт).

Таблетки доречні, якщо секреція слизової підвищена. Вони починають діяти через 10 хвилин і їх достатньо протягом 3 годин (один статевий акт).

Принцип дії їх однаковий. Надійність використання хімічних контрацептивів порівнянна з надійністю використання презервативів і набагато вище, ніж при використанні настільки ненадійних методів,

як переривання статевого акту, або «календарного методу».

Одним словом з Фарматексом можна відчути всю гостроту незахищеного і в той же час, безпечного сексу.

 

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.