У справах любовних – без тайм-ауту

У справах любовних – без тайм-ауту

Вечір, романтика, вино і свічки, її гарячі губи і палаючі очі. Ще мить – і вона опиниться в твоїх обіймах. Здавалося, зближенню ваших планет вже нічого не може завадити.

Ну хіба тільки хтось поміж вами - латексний, з пакетиком, що шурхотить, сповзає або навіть рветься в найвідповідальніший момент. Герой пікантних анекдотів - старий добрий презерватив, три крапки або знак питання в справах любовних, причина зниження сексуальної чутливості та нетривалої ерекції.

На щастя, звичка брати тайм-аут у справах любовних залишається в минулому. «Нехай сьогодні буде все інакше!», - шепне вона. Адже на дні її дамської сумочки є щось, що перетворить незручну паузу у дивовижну прелюдію, а може, надовго стане вашою маленькою спільною таємницею.

Йдеться про жіночі сперміцидні контрацептиви «Фарматекс», винахід французьких фармацевтів. Препарат вберігає від небажаної вагітності.

Існує думка, що він має антисептичний та протимікробний ефект. Активні компоненти «Фарматексу» діють безпосередньо на сперматозоїди,вщент руйнуючи їх мембрану й позбавляючи здатності до запліднення. Крім того, препарат не містить гормонів, тому не впливає на гормональний фон і здоров'я жінки. Він не впливає на лактацію і показаний жінкам будь-якого віку. Підходить він також при нерегулярному статевому житті – для застосування «Фарматексу» практично немає протипоказань.

Для зручності «Фарматекс» випускають в декількох медичних формах. Вагінальні таблетки підійдуть у випадку зайвої зволоженості піхви, крем допоможе добре впоратися з сухістю, а якщо знадобитися, в потрібний момент зіграє роль лубриканту. Хтось вважає за краще користуватися супозиторіями.

Але це ще не все. Французи, експерти в любовних справах, пішли далі і довели, що сучасні засоби контрацепції не обмежуються тільки своїми прямими функціями. В руках майстерних коханців вони стануть таємними джокерами, справжньою родзинкою ночі, головним компонентом любовних ігор.

До речі, контрацептивний ефект крему «Фарматекс» триває 10 годин. І тільки вам двом вирішувати, куди і як надовго занесе вас бурхлива сексуальна фантазія. Простір для неї виявиться просто нескінченним!

Страсна ніч любові без зайвих пауз залишиться вашої найзухвалішою таємницею. А може, на ранок ти не втримаєшся і знову шепнеш їй: «Мене заводиш ти. І «Фарматекс».

Цей сайт використовує cookies для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтесь з використанням файлів cookies Якщо вам необхідна додаткова інформація, будь-ласка, ознайомтесь з умовами використання сайту та політикою про конфіденційність.
X
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.